TARİFLER

 
    Tavuk göğsü

 

Malzemeler:
Yarım paket margarin, 1 litre süt , 3 kahve fincanı ENS un, 3 kahve fincanı şeker, 1 paket vanilya, 1 adet damla sakızı. Margarini tencereye koyup eritin. Margarin eridikten sonra ENS unu katın ve bir müddet karıştırarak kavurun. Şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin. Sütü yavaş yavaş ekleyip, sakızı içine atın ve karıştırmaya devam edin. Tavuk göğsü kaynamaya ve koyulaşmaya başlayınca vanilyayı katın ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alın. Yarım saat kadar tavuk göğsünü soğumaya bırakın ve sonra görünümü  güzelleşene kadar mikserle çırpın ve uygun bir kaba boşaltın, dolapta yeteri kadar soğuduktan sonra dilimleyerek  arzuya göre üzerine irice dövülmüş ceviz veya tarçınla servis yapın. Afiyet olsun…

 

 HIZLI MENU

  ANASAYFA  I  HAKKIMIZDA  I  ÜRÜNLER  I  ÜRETİM  I  MARKALARIMIZ  I  İLETİŞİM Copyright © 2012 Ens Gıda San.Tic.A.Ş. Tel: 0.482 215 22 98 Fax: 0.482 215 24 19 TASARIM: FOVAJANS