BİLGİLER

 
    Unun Yararları

 

Lifli gıdalar sağlıklı bir beslenmenin temelidir. Buğdayın dış kabuklarından elde edilen kepek de, genellikle mısır gevreği türü yiyeceklerle tüketilir. Kepekli buğday unundan yapılan kurabiye vb. bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar ve kabızlığı önler. Buğday tanesinin özü olağanüstü besleyicidir. Vücudun özümsediği kalsiyum, demir ve çinko burada depolanır. Besin değeri, potansiyel olarak yulaf ve mısırdan daha yüksek olan buğday, bağırsak ve rektum kanserini önleyici faktörler içerir.

 

 HIZLI MENU

  ANASAYFA  I  HAKKIMIZDA  I  ÜRÜNLER  I  ÜRETİM  I  MARKALARIMIZ  I  İLETİŞİM Copyright © 2012 Ens Gıda San.Tic.A.Ş. Tel: 0.482 215 22 98 Fax: 0.482 215 24 19 TASARIM: FOVAJANS